Kontakta oss

Vill du anlita oss för spelning? Undrar du vad det kostar? Eller har du något helt annat på hjärtat?
Kontakta pianisten eller trumpetaren:

Olle Huldén, 0734-14 49 88, e-post till Olle
Joen Wetterholm, 0708-32 34 57, e-post till Joen

Eller mejla till vår gemensamma adress.
Pst! Har du tid över, får du gärna läsa vilka trevliga mejl vi har fått från vår kära publik!


Tusen tack för en jättefin spelning på mitt disputationskalas igår! Kunde inte ha varit bättre. Uppskattar särskilt extraversen i "Jag har plockat blommor till min fru." Nu ska jag lägga upp fötterna och lyssna på "Jag tar en öl och coolar ner..." (Mejl från JL)

Stort tack för senast. En riktig må-bra-musikfest. (Mejl från RP)

Jag har berättat för så många bekanta om era härliga spelningar, er svängiga musik, era fantastiska texter och er utstrålning. Därför önskar jag så jättemycket att ni har många fler spelningar än de som finns på hemsidan Finns det t ex något i slutet av januari eller i februari?  (Mejl från EJ)

Tack för en härlig kväll. Svängig musik och texter och mellanprat som innehöll både allvar och humor. Det var också mycket positiva kommentarer från publiken.  (Mejl från LJ)

Vi såg och hörde er i Varberg igår och blev glatt överraskade ! Tittade på historik och era tidigare bravader på internet. Konstigt att vi inte sett er tidigare…  (Mejl från SS)

Såg/hörde er för första gången igår på Akademiska körens konsert. Vilken glädje och vilken succé ni gjorde. Vi fick oss många glada skratt.  (Mejl från LG)

Hej alla i Vier Brillen! Det var en väldigt rolig och trevlig konsert i GUs aula. Att tussa ihop er med Akademiska kören var ett genidrag. Vi hörde många positiva kommentarer från publiken. För en del var ni nog en alldeles ny upplevelse. (Mejl från AS)

Tackar :) Måste bara säga att spelningen ni gjorde i torsdags kväll på dagbarnvårdarnas julfest var så suverrän.. Ler fortfarande.. å skivan går varm ;) Hoppas jag får möjlighet att se/lyssna på er igen. (Mejl från TG)

Tack för snabbt svar, kul att skivan är på väg! Fick tips av en kompis ... men hur han hittade er vet jag faktiskt inte. Han såg dock helt oförstående ut när jag erkände att jag inte hört talas om er tidigare. (Mejl från JL)

Ett stort tack vill vi ge er, för att ni kom å delade med er av era kluriga texter... härlig musik... å era sköna personligheter. Tack!  (Mejl från MB)

Tack för en trevlig kväll! Ni är fantastiska! Vi kommer att sprida detta vidare. (Mejl från CH)

Men först måste jag berätta att min hulde man bjöd mig på en överraskningskonsert en dag i våras. Och det blev mitt första möte med Vier Brillen. Jag var helt betagen och omfamnad av er musik och lek med ord.Tiden gjorde ett kvantsprång - och plötsligt var det över och jag ville inte gååå... (Mejl från LBA)

Vi tackar för superb spelning. Ni fick många nya fans. Alla vill höra er igen. (Mejl från AS)

Stort och varmt tack till brillrarna för den härliga spelningen igår kväll! Jag är fortfarande glad! (Mejl från KWS)

Så himla kul och underbara ni var! (Mejl från GM)

Tack för er spelning igår. Har fått rapport om att allt var jättelyckat och att det var mycket publik. (Mejl från KF)

Njuter fortfarande av Hisingens nationalsång. (Mejl från LL)

Jag fick nys om er genom en tjejkompis som hört er på en privatfest för något år sen och hängde med på konsert på Ljudaborg i Lödöse och gillade er skarpt. Gillar er lite otrendiga stil och humor. Är ett stort fan av exempelvis Hasseåtage och det ni gör är ju i samma anda. (Mejl från RJ)

Tack för en härlig konsert igår. Jag tror att alla i salongen var mycket nöjda. Vår lokala tidning var ju också där och jag skickar gärna artikeln.  (Mejl från MN)

Jag har faktiskt bara hört en låt av er, den om Björn Borg och John McEnroe. Det var nämligen någon som önskade den när det var önsketimme i nattprogrammet P4 Vaken för länge sedan (kan ha varit julhelgen 2012). Efter jag hörde den så googlade jag lite, hittade er sida och en snutt av låten på youtube men gjorde inget mera. Igår tog jag mig äntligen i kragen och beställde skivan. Det ska bli roligt att få höra fler av era låtar!  (Mejl från EC)

Stort TACK själva! Alla jag pratade med – och det var de flesta tror jag – var supernöjda ! Jag tycker ni gjorde en kanonspelning och ett x-a plus för det genomtänkta mellansnacket. Mycket underhållande!  (Mejl från BA)

STORT TACK för er underbara spelning här på Majbacken, ni kom och segrade...alla jättenöjda. (Mejl från PS)

Hörde er senast på SWEJS, och ni var lika härliga att lyssna på som tidigare! Ni har roliga och tankeväckande texter, härlig svängig musik, och framför allt, det går ju att höra vad ni sjunger, vilket är en bristvara idag. Nästan som förr i världen, då hörde man alltid vad estradörer sade och sjöng. Stor kram till er alla!  (Mejl från AF)

Ni var där och spelade och vi satt och fnissade till era roliga texter. Vi köpte skivan "vi ska alla dö en gång" och spelade den i bilen tills min fru höll på att få ett hysteriskt anfall.  (Mejl från BS)

Så kul att ni kom, och så jäkla bra ni är! Det är bara att lyfta på baskern och blotta flinten!   (Mejl från PL)

Vi har ett semesterhus i Sverige och aker varje ar flera ganger till Sverige. Jag har set en skiva vid Ge-Kas i Ullared. Vid YouTube jag ha hört en smakprov. Nu vill ja ha skivorna för att texterna är so härligt.  (Mejl från WB)

Mycket bra spelning och jag hoppas höra er live fler gånger då det var en upplevelse över det vanliga! (Mejl från JS)

Det var en fantastisk konsert på alla sätt. Jag var där och lyssnade. T.o.m. mer folk än jag hade hoppats. Vi räknade till bortåt 200!!!! Suveränt ljud hade ni. Varje stavelse i de fyndiga texterna gick fram. Lagom volym. Rolig och bra presentation. Perfekt helt enkelt. Och så nöjd publik!! Flera har efteråt sagt att de var glada hela helgen efter er spelning. Det är roligt att vara arrangörsansvarig, när det klaffar så här bra. (Mejl från KK)

Det är till min son som är 6 år... Vi hörde er i Nordstan för några år sen och han ville ha er skiva Norsk torsk... Älskar den fortfarande, just nu går låten Norsk torsk på repeat när han ska sova.   (Mejl från AA)

Lyssnade på er på Steninge visfestival i somras - det var roligt, svängigt, och en väldig spelglädje.  (Mejl från AH)

Lyssnade på ett finlandssvenskt radioprogram i dag där de spelade några låtar från den nya skivan och blev jätteimponerad - aldrig hört något motsvarande.  (Mejl från RM)

Jag tycker att ni är TOPPEN! Texterna, humorn, musiken allt! (Mejl från BJ)

Tack för kvittot och för en fantastiskt härlig konsert! Åh, vad det är underbart att få skratta så gott i denna ibland allt för allvarliga värld!  (Mejl från SH)

Håper dere også sender til Norge. Ble kjent med deres musikk og glimrende tekster gjennom viseprogrammet “Felicia”.  (Mejl från AR)

Tack för fantastisk föreställning på Aftonstjärnan! (Mejl från GS)

Stort tack för släppfesten. Jag har precis hämtat mig ;-)  (Mejl från ME)

Går ständigt med ett stort leende efter att ha lyssnat på skivan!  (Mejl från PB)

Hej - och tack för senast! Dvs ert underbart härliga framträdande i Floda för några veckor sedan. Vi köpte en skiva då och har haft mycket nöje av den. (Mejl från IS)

Hörde just er grupp på radion och blev störtförtjust! (Mejl från LM)

Los Quattro Brillos utför enligt mitt oifrågsättbara musikaliska omdöme en omistlig kulturgärning förutan vilken Sverige vore ett väsentligt fattigare land och förutan vilken ett rent medeltida mörker skulle kunnna utbreda sig i detta högst detsamma land. (Mejl från HS)

Vad kul att ni kommer till musikmetropolen Simlångsdalen i vår! Varmt välkomna! Vi ska sitta bänkade hela familjen!  (Mejl från SG)

Ett hjärtligt tack för er "show" igår. Fantastisk musik och texter med lättsamt och trevligt mellansnack. Kunde inte ha varit bättre.  (Mejl från MO)

Kul skiva. Bra att radion spelade den idag. Mycket fyndigt att lägga in Alf Hambes "Visa i Molom". (Mejl från MB)

Full av fröjd och förfäran tar jag del av denna skiva! Fast förfäran tog sig mest uttryck i "förfärligt roligt!" Glatt TACK!  (Mejl från AW)

Har ni inte spelat in Tio Timmar i Ullared? Den är för j-la bra!!! (Mejl från CA)

Hej Olle, P-O, Christoffer och Joen! Vi var helt tagna och förtjusta i ert framträdande, som uppskattades så av publiken och oss i huset. Det var väldans kul texter - en sån begåvning du är Olle. Man blev verkligen glad och det märktes på alla att de trivdes med kvällen.  (Mejl från MS)

Jag letade i vårt musikarkiv (SR) efter en fisklåt att spela efter ett samtal med en språkexpert om varför torsken blivit så utskälld (allt från soppa-torsk till hallick, typ) och hittade er torsk-sång. Vad kul!  (Mejl från LK)

Jag var på er spelning igår, den 19:e. Det är därför jag vill ha ert nyhetsbrev, för ni var HELT SUVERÄNA. Hörde talas om er första gången i förrgår (18:e), hörde också er skiva Norsk Torsk Baby då och föll pladask. Ni har fått en ny medlem i beundrarskaran som hoppas på flera konserter.  (Mejl från MK)

Såg er på Ukulele-festivalen igår, och blev helt frälst. Insåg att jag nog har hört er på radion någon gång, men att mina nervtrådar i hjärnan nog inte fungerat ordentligt och kopplat som de skulle, för hade de gjort det så hade jag tidigare upptäckt er storhet!  (Mejl från TB)

Jag utnyttjade ert nyhetsbrev och var på Opaltorget i lördags. Jag är helt imponerad av er spelglädje och era fantastiskt humoristiska texter. (Mejl från CT)

Vi har suttit och lyssnat på den många gånger medan vi jobbat, småskrattat mellan varven och varje gång upptäckt någon ny underfundighet i texterna. (Mejl från MH)

Hörde en så festlig låt i Skaraborgsradion som hade titeln: Får jag tälta i din trädgård?  (Mejl från KW)

Tack för den fantastiska upplevelsen i Steninge! Ni var kvällens behållning. Vi har spelat skivan 4 gånger i dag! Vi vill naturligtvis ha Tupperware- och Claes Olsson-låtarna så snälla meddela när ni har dem på skiva.  (Mejl från MJ och IJ)

Nu har ni slagit igenom även i Kanada, kan det vara sant? Nä, men väckt lite uppmärksamhet hos undertecknad i alla fall :) Roligare texter får man leta efter. Men det behövs ju inte nu när vi har era.  (Mejl från LL)

Jag tyckte ert framträdande var en av höjdpunkterna i somras. Skivan köpte vi förståss, så nu är det bara att vänta på nästa, förstår jag.  (Mejl från ER)

Tack för en fantastisk underhållning i lördags på ukkeklubbens fest! Jag har nog aldrig hört en så rolig underhållning med perfekt artikulering, inte ett ord missades.  (Mejl från IH)

Vilken fantastiskt härlig skiva!!!! Vilka låtar, arr, vilka rim och klurigheter!!!  (Mejl från MF)

Vilken spelglädje och vilken musikalisk bredd! Jag går fortfarande i ett njutande rus! Tempo, texterna och mellanpratet! Perfekt!  (Mejl från KH)

Bra arr och duktiga musiker har/är ni också, och du och de andra textar föredömligt när ni sjunger, det är viktigt tycker jag. Och hur i h-e har ni lärt er spela i 7/8-takt? Jag tappar indelningen efter bara några takter...  (Mejl från BS)

Jag skulle vilja ge er en stående inbjudan till varje festival i fortsättningen! Ni var en av festivalens höjdpunkter...  (Mejl från NB)

Tack för en fantastiskt rolig och underhållande kväll i Varberg. Ingenting går upp emot Göteborgshumorn.  (Mejl från AMB)

Fantastisk skiva! Vi har den senaste tiden till familjen köpt Sades senaste, EST live in Berlin, best of Michael Jackson, två specialimporterade gamla vinyl Led Zeppelin samt Vier Brillen. Vad tror du barnen nynnar på varje dag? Jo, ”…..10 minuter….” hela tiden. Den är bäst!.  (Mejl från EA)

You made my day som dom säger i utriket. Det var länge sedan jag skrattade så gött, och njöt av en skiva. Som utflyttad Göteborgare var det en härligt kul upplevelse som jag skall ge skåningarna i lagom doser. Ni är verkligen begåvade både med texter och musikaliskt. (Mejl från BM)

Nu har jag plågat grannarna hela helgen med att spela skivan om och om igen. Min omedelbara favorit blev Frölunda torg. Nästa favorit är Kosmisk urspårning. En blandning mellan min barndoms TV-program och Det sjunde inseglet. (Mejl från HR)

Tack själva! Ni var helt rätt för oss. Många uttryckte efteråt sin uppskattning över bandets höga kvalitet, de dåliga vitsarna inkluderade :)  (Mejl från PB)
Ända sedan jag fick den nya skivan hemskickad efter släppfesten på Aftonstjärnan, har jag tänkt skriva och säga tack -igen- för de nya låtarna. Texterna är geniala, musiken är fantastisk, ja, ni är bara så unika, och enormt bra! Jag tröttnar aldrig.  (Mejl från EJ)

Tack för Prag-skivan som kom igår! (Vi gör reklam på FB!) Tack för att vi fick komma på konserten! Tack för boken Dansa med nallar! Tack för allt! (Mejl från LBA)

1000 tack för en härlig afton - ni är helt underbara. Och att vi fick höra Ullared som kvällens sista låt var höjdpunkten. Och som spårvagnsförare var även eran hyllning av våra "härliga" italienska 32;or en oförglömlig upplevelse, Och låten med kepsen och skägget gick djupt in i själen. Ja, så kunde jag fortsätta - alla låtar var härliga med härlig musik och fantastiska texter - tack igen. Hoppas att även eran pall med skivorna får uppleva den s.k. Prager Frühling och hitta snart hit. (Mejl från WS)

I min bil i torsdags pratade hon oavbrutet 4 timmar, d v s ända tills jag satte på Vi ska alla dö en gång. Hon blev begeistrad och jag tyckte det var fint att lyssna till något annat, d v s er! (Mejl från WO)

Tack för en härlig underhållning i sommarkvällen i Varberg. Det är ett MÅSTE att se och höra er i Societetsparken varje år, och nu ser jag till min stora glädje att ni kommer till Varberg i november!! Hurra, bokar biljetter med det snaraste!! Inga nya skivor på gång? Har redan det ni gett ut och terroriserar omgivning med era låtar... (Mejl från CN)

Hej. Vi låg med båt i Mollösund i somras och råkade gå förbi Emmas när ni spelade. Vi hörde bara dom tre sista låtarna men tyckte er glädjefulla musik var mycket bra. Vi visste inte vad ni hette då men hörde något om nationalorkestern, googlade på det och hittade fram till er hemsida. Nu har jag anmält mig till er nyhetssida och hoppas kunna komma på någon spelning framöver när vi har vägarna norröver.  (Mejl från KOK)

Vi lyssnar på er i bilen. Barnen, 4 o 8 år, älskar låtarna och det är så perfekt när en som vuxen tycker att musiken är precis lika bra. (Mejl från JW)

Ett stort tack för era fantastiska texter och musik. Ni gör det jättebra! Mycket beröm till er från mina medlemmar. (Mejl från LL)

Hej alla fantastiska spelemän/artister. L och jag njuter varje gång vi hör och ser er. Tyvärr kan vi inte komma till Mölndal, men vi försöker komma på dom spelningar vi kan. (Mejl från ME)

Var på AS:s 80-års kalas igår och uppskattade ert framträdande enormt. Är själv lite hobbymusiker och anser mig kunna bedöma kvalitet när det uppenbaras. Naturligtvis en subjektiv uppfattning men i den stora uppsjö av mediokra och utslätade singer songwriters är ni frisk fläkt. Tackar för igår! (Mejl från ML)

Tack för att ni finns! Roades av er i Kungälv i höstas och ser fram emot att få göra det igen på Öckerö bibliotek snart. Vi har köpt två skivor så att vi inte ska komma ifrån er. Ni är det bästa som hänt på länge, toppenbra och roliga. (Mejl från LR)

Hej Pöjkar! Stort tack för gårdagen! Grymt bra! (Mejl från SK)

Jag hörde er på K:s fest i fredags och blev glad och upplyft av er härliga musik. Vilka fyndiga texter och vilken spelglädje. (Mejl från BM)

När kommer ni till Uppsala då? (Mejl från LE)

Skicka gärna upp affischer/flyers så ska jag sätta upp på varenda tavla i hela Lysekil. Det blir ju årets evenemang i stan, Gyllene Tider som kommer senare kan kasta in handduken... (Mejl från KEB)

Det är faktiskt så här att jag jobbar som bovärd och var uppe hos en hyresgäst som började sjunga på en av era låtar "Vi ska alla dö en gång" och pratade gott om er samt att hon hade sett många uppträdanden och hade alla era skivor. Hon gjorde min dag och jag blev grymt imponerad och började googla er. Har bara hört den låten, men kan tänka mig att era låtar är suveräna. Är ett stort Gais-fan så ser såklart fram emot Gaislåten som ni gjort tillsammans med fantastiska Per Andersson. (Mejl från RW)

Den perfekta julklappen!! :-D Tyckte boken var underbar! (Mejl från MF)

Jag hörde er på Visfestivalen i Västervik, och tyckte att det var bra. Jag fick en flashback p.g.a. att Clas Ohlsson öppnade en ny butik i Västervik, och fick se min hustru läsa deras katalog. Hon hade väldigt roligt när ni spelade den låten. Jag fick ju mitt stora skratt när ni spelade om Ullared. Det är väl så att vi känner igen oss själva lite överallt i era låtar! Mycket tack för musiken. (Mejl från BL)

Hej Olle! Inte nog med att jag är er bästa kund, jag är nog er bästa marknadsförare också! Nästan alla mina jympapass på Friskis&Svettis innehåller någon av era låtar. (Mejl från YH)

Hej & tack för spelningen ni gjorde i fredags. Vi hade superroligt och hoppas att ni kommer tillbaka någon gång! (Mejl från PO)

Vill på detta sätt, tacka för ERAT stora engagemang och proffsiga uppträdande i samband med mitt jubileum. Jag hade en underbar upplevelse, en JÄTTETREVLIG och oförglömlig kväll! Alla jag har pratat med, hade haft en väldigt trevlig kväll. (Mejl från LA)

Tack för en dryg timmas fantastisk underhållning, både med musik och era underbara texter. Mycket uppskattat av publiken. (Mejl från CB)

Jag och min fru uppskattade verkligen ert framträdande. Som jag sade, så var ni Fantastiskt Finurliga och Finessrika! (Mejl från LH)

Jag går fortfarande och grunnar på den märkliga och fantastiska mord-visan, vilken grej att göra en sådan låt, ha, ha, helt underbart. (Mejl från SH)

Tack för en svängig stund den 1 juni! Ni fick många nya fans i alla åldrar den kvällen! (Mejl från EA)

Ni drog verkligen en jättepublik. Vi hade väntat oss många, men kanske inte riktigt fullt så många. (Mejl från AM)

Tack, själv och själva! Vilka arrangemang och texter.. ni är geniala. Jag hade jätteroligt på konserten och njöt som sagt av fantastisk musikalitet. Vår publik var lyrisk. (Mejl från AK)

Hörde er igen i finsk radio och fick inte nog utan vill beställa er nya CD "Vi skall alla dö en gång" och CDn "Norsk torsk, baby"! (Mejl från MS)

Jag har hört ert band när de spelade era låtar på radio idag och tycker att ni har sjukt bra låtar! Så jag undrar om det är möjligt att få beställa cd-skivan till Finland?  (Mejl från SI)

Tack för att ni kommit in i mitt liv! Äntligen ett gäng, som sjunger så att man kan höra texten och tillgodogöra den sig. Som Karl Gerhard på sin tid. Och musiken går inte av för hackor den heller. Äntligen musik att sätta på vid de där grå dagarna, då det inte riktigt vill sig. Och så bra presenter jag köpte på mig. Ingen kan väl annat än må bra av att lyssna på er, och få en grymt skön dag. Tack allihop! (Mejl från AF)

Besökte nyligen min far på Sveriges framsida, då han spelade denna för oss – ljuvligt, musikiskt, klokt och kul!! (Mejl från IG)

Vi var på er fantastiskt roliga spelning i Fänneslunda i fredags kväll. Tack för era roliga och insiktsfulla texter och det rasande tempot. Vet inte vad ni är i det dagliga men ni har en fantastisk insikt i den mänskliga naturen. (Mejl från JA)

Hej, jag vill gärna köpa er nya cd! Texterna är helt galet bra och musiken skön och annorlunda!!! Favorit hittills: Får jag tälta i din trädgård. (Mejl från YA)

Hej ni alla underbara glädjespridare i Vier Brillen! Tack för er vänliga inbjudan. Jag har nyligen fått ett ex av er nya skiva, Alf Hambes toalett. Den är vansinnigt rolig!!!  (Mejl från IG) Tack för ett mycket trevligt, medryckande och svängigt uppträdande i Bollebygd förra söndagen. Det var idel nöjda åhörare jag språkade med efteråt. För oss som arrangörer är det gott att veta att vår satsning går hem hos publiken. Denna gången var det ett lyckokast med idel sexor! (Mejl från UL)

Ja, det var mycket folk, men det var inte så konstigt, för ni var suveränt bra! (Mejl från JS)

Hej, gubbar! Tusen tack för för att ni bidrog så fint i föreställningen - ni är grymma! Att ni är så himla trevliga gör ju inte saken sämre... (Mejl från NB)

Tack för ep:n. Väldigt kul att höra Hambe-visan och era andra refuserade alster. (Mejl från ME)

Jag vill beställa Norsk Torsk baby, jag såg er på Stenhammarsalen i torsdags, ni var jättebra! (Mejl från IA)

Stort TACK för en härlig konsert i lördags! Det var en mycket positiv upplevelse att få träffa er både på och utanför scenen! (Mejl från BA)

Nu har jag med stor förtjusning lyssnat på Norsk torsk, baby. Tur att det inte är en gammaldags LP-skiva. Då hade den redan varit sliten. Omslaget med sitt texthäfte är också förträffligt.  (Mejl från SGL)

Mycket bra och uppskattat framträdande, underfundiga texter med bra tonsättningar och arr. Det var jättetrevligt. (Mejl från RG)

Sonen höll på att skratta ihjäl sig till låten Norsk Torsk som ni spelade nu på morgonen.  (Mejl från IB)

... och programledaren sa: ”Nästa låt är verkligen en annorlunda önskning i det här programmet” och så spelades er ”Får jag tälta i din trädgård?”. Vilken härlig låt, den går rätt in i hjärtat och man kommer på sig själv att sitta med ett stort leende i ansiktet! När låten var slut var jag beredd med spetsade öron och penna i beredskap för att kunna skriva upp vad mästerverket hette. Väl hemma igen berättade jag för resten av familjen att jag hört något jättebra, och min man letade upp er på nätet. Kommer ni inte och spelar i Skåne nån gång??? (Mejl från BG)

Det var härligt att stå en stund och lyssna på er i Nordstan i lördags. Hade aldrig hört talas om er tidigare, kanske inte konstigt då jag bor i Uppland. Fortsätt så! Ni var toppen. (Mejl från IS)

Såg er med glädje på regniga Sörbackens koloni igår, 19/7.  (Mejl från GA)

Jag fick höra er musik på en gårdsfest i Torsås. Fram på småtimmarna plockade värdinnans son fram er nya skiva. Det var fler än jag som tyckte den var trevlig.  (Mejl från IW)

Hej. Har nu plågat mina barn i bilen i över ett år med er CD ”Norsk torsk” så de kan texterna som ett rinnande vatten. När kan man köpa/ladda ner Skräcködlan från Edshultshall? Har haft den i huvudet sedan förra midsommar.  (Mejl från PO)

Ni är verkligen bra – jag tycker att era texter är klart i klass med Povel Ramels och det vill inte säga lite!  (Mejl från HA)

Tack för en mycket inspirerande skiva. Min sambo (som är jazzpianist) och jag har njutit nu på morgonen av era sköna toner. Jättebra låtar som något minner om Povel Ramels, särskilt Ingenting var helt underbar. (Mejl från EA)

Ett stort tack för konserten på Tynnereds kulturhus i lördags! Man blir glad åt den goda musiken, de fyndiga texterna och det utmärkta och entusiastiska framförandet.  (Mejl från SGL)

Mina Herrar! 1.31 av "Brôta på" utgör på- och avsignatur till programmet "Aktuellt i Mölndal" - Sankte Per är ju Mölndalsbo :) Sänds 7 dagar i veckan.  (Mejl från AW)

Först och främst tack för den goa föreställningen i tisdags på Hjällbo bibliotek. Ni är underbara och såå duktiga. (Mejl från ME)

Vilka jävla låtar!!!!!!!!!!! WOOOO!  (Mejl från B)

Läste på ukkeklubbens (Gbg) hemsida att ni kommer att uppträda i Flunsåsparken....ahhh.. och ohhh.... jag kommer att hänga längst fram, bland alla era övriga fans... (Mejl från LE)

Jag har själv "Norsk torsk" i min ägo, och jag har snart lärt mig era roliga rim utantill. Och musiken är rent fantastiskt!!! Jag är en glad pensionär på 76, och lyssnar gärna på er skiva. Som jag tycker är rent genialisk!!  (Mejl från ILG)

Tack för ett trevligt framträdande i Frölunda i går – där fanns många fans och stamgäster… Andhämtningspaus – lysande!  (Mejl från DF)

Konserten var till stor belåtenhet, och den grön-orangea CDn snurrar nu alltsomoftast hemma i min anläggning och mina vänner som då och då kommer på besök tycker alla att det är en höjdare. (Mejl från MH)

Hurra hurra! Vilken fantastisk skiva, jag fann den på stadsbiblioteket här i Linköping och har stolt spelat den för mina vänner för att det skulle få höra en go' häli göttebosska. Nu har jag blivit beroende men lånetiden har gått ut så var vänlig och skicka mig ett ex. (Mejl från LJ)

Det är alltid lika kul att ha med er att göra och publikt sett är ni ju grandiosa. (Mejl från TM)

Hejsan. Ville bara säga att ni med eran skiva Jazz på G. gör mig så glad! Kan man bli annat? Jag väntar med spänning på nästa skiva. Inga spelningar i Örebro framöver? (Mejl från ES)

Tack för en grym show!  (Mejl från TC)