Offentliga konserter

Torsdag 2019-11-21, Henån
Konsert på Kulturhuset Kajutan klockan 19.00. Biljetter köper man på biblioteket i Henån, 0304-33 42 50, eller på den här hemsidan.

Onsdag 2020-02-26, Göteborg
Årets höjdpunkt! Kvällen på Redbergsteatern börjar med ett samtal mellan Sture Hegerfors och Vier Brillens tenorist Kristian Wedel om Göteborgshumor och övergår sedan i en konsert med Vier Brillen. Biljetterna släpps strax före jul, så här får man vara beredd! Föreställningen börjar klockan 18.00. (Om ni vill bara på hugget här, så rekommenderar vi att ni anmäler er till Vuxenskolans nyhetsbrev på denna sida.)

Söndag 2020-04-19, Alingsås
På Palladium i Alingsås blir det konsert klockan 17.00. Arrangör: Alingsås Teaterförening. Vi återkommer om hur man beställer biljetter.

Söndag 2020-08-02, Brännö
Årets andra höjdpunkt! Vier Brillen är huvudartist på Lasse Dahlquist-dagen på Brännö Värdshus. En stor ära för Vier Brillen, som alltid haft ett gott öga till Lasses bryggor, engelska flottor, Mr Swanson och Vinga fyr! Så mycket information om själva spelningen har vi inte i nuläget, men skriv in "Vier Brillen på Brännö" med stora bokstäver i din almanacka för 2020. I väntan på denna konsert, kan ni ju alltid bekanta er lite med Lasse Dahlquist-sällskapets fina hemsida.
OBS! Vill du ha inbjudningar till konserter? Anmäl dig för Vier Brillens nyhetsmejl. Skriv din e-postadress i rutan och tryck på skicka-knappen.

E-postadress

Övriga spelningar

Största delen av Vier Brillens spelningar sker bakom lyckta dörrar på företag, privata fester, mässor, föreningar och liknande och tyvärr får ni inte komma och lyssna då. Tycker ni att vi har för få offentliga framträdanden, så kan ni ju alltid samla ihop lite vänner och arbetskamrater och ringa till oss, så ordnar vi en specialanpassad visning.

På denna sida kan ni se var vi spelat förut.