Offentliga konserter

Tisdag 2023-12-12, Redbergsteatern
Efter att vår kära publik inkommit med klagomål om att årets offentliga konserter är slut, så har vi nu tillsammans med Vuxenskolan ordnat årets sista konsert. På Redbergsteatern klockan 19.00 spelar vi vår 400-årsjubileumskonsert för allra sista gången. Vi kommer också krydda konserten med några sprillans nya låtar och kanske en eller annan överraskning. Biljetter köper du här.

Lördag 2024-01-20, Porter-Pelle
För femte gången invaderar Vier Brillen Porter-Pelles restaurang i Klippans kulturreservat i Göteborg. Här finns god mat och gott öl och svängiga Hisingslåtar. Har du inte varit där ännu så är det dags! Läs mer på Porter-Pelles hemsida. Och köp biljetter genom att klicka här.

Söndag 2024-02-04, Lerum
Lång konsert på Dergårdsteatern i Lerum klockan 15.00. Två avdelningar om 45 minuter vardera och fikamöjligheter i pausen. Klicka här, för att boka biljett. (OBS! Denna spelning har flyttats från 25/2 till 4/2. Kolla att du inte skrivit fel i din almnacka.)

Söndag 2024-03-03, Mölnlycke
Stor konsert på Råda Rum klockan 18.00. Två avdelningar om 45 minuter vardera och fikamöjligheter i pausen. Vi återkommer när det är klart hur man bokar biljett.

Onsdag 2024-03-20, Grästorp
Konsert i Grästorps fina kulturhus klockan 18.00. Fri entré, ingen anmälan behövs. Naturligvis kommer vi här att spela den unika låten "Kulturhistoriskt värdefulla byggnader och miljöer i Grästorps kommun". Det händer inte så ofta, så kom!
OBS! Vill du ha inbjudningar till konserter? Anmäl dig för Vier Brillens nyhetsmejl. Skriv din e-postadress i rutan och tryck på skicka-knappen.

E-postadress

Övriga spelningar

Största delen av Vier Brillens spelningar sker bakom lyckta dörrar på företag, privata fester, mässor, föreningar och liknande och tyvärr får ni inte komma och lyssna då. Tycker ni att vi har för få offentliga framträdanden, så kan ni ju alltid samla ihop lite vänner och arbetskamrater och ringa till oss, så ordnar vi en specialanpassad visning.

På denna sida kan ni se var vi spelat förut.