Offentliga konserter

- Tisdag 2018-09-25, Göteborg
Intimkonsert! På Göteborgs Dramatiska Teater arrangerar vi själva en konsert. Vi börjar spela klockan 19.00. En lång konsert med paus där man kan köpa öl, vin, kaffe och fika. Endast 60 personer får plats på denna lilla, mysiga teater som ligger på Stigbergsliden 5 B. Skynda att anmäla dig, genom att skicka ett mejl till info@vierbrillen.se och tala om hur mågna platser du vill ha. Biljettpris: bara hundra spänn!

- Tisdag 2018-11-06, Göteborg
Intimkonsert igen! Konserten den s5 september sålde slut direkt, så vi har bokat Göteborgs Dramatiska Teater en gång till. Samma tider och och villkor som ovan.

- Tisdag 2018-11-13, Göteborg
Inom ramen för Kulturfestival Centrum spelar vi på Verket; ett rött, fint, gammalt hus som ligger precis mellan Ullevi och Stampens kyrkogård. Konserten börjar 15.00 och är i första hand avsedd för seniorer. Vi tror dock att det räcker att man känner sig lite gubbig för att man skall få lyssna.

- Onsdag 2018-12-05, Göteborg
På Reningsborg i Frölunda gör vi en spelning klockan 19.00. Biljetter kan man inte köpa, utan man får vara där först och slåss om de 80 platserna. Det kostar inget i inträde, men i samband med konserten görs en insamling till Drömmarnas hus i Moldavien och då kan man ge ett bidrag som är lagom i förhållande till ens ekonomi.

- Onsdag 2019-01-23, Göteborg
Konsert på Kustens Hus i Visans Vänners program klockan 19.30. Klassisk vismark! Vi spelar en lång konsert på 2 * 45 minuter. Paus med fika. Om vi förstått det hela rätt, kommer man att kunna köpa biljetter här, men det dröjer nog ett tag tills denna konsert läggs upp.

Övriga spelningar

Största delen av Vier Brillens spelningar sker bakom lyckta dörrar på företag, privata fester, mässor, föreningar och liknande och tyvärr får ni inte komma och lyssna då. Tycker ni att vi har för få offentliga framträdanden, så kan ni ju alltid samla ihop lite vänner och arbetskamrater och ringa till oss, så ordnar vi en specialanpassad visning.

På denna sida kan ni se var vi spelat förut.