Offentliga konserter

Lördag 2022-12-17, Göteborg
Vier Brillen återvänder till Porter-Pelles restaurang i Klippan klockan 20.00. Skynda att skaffa biljetter! Det har varit fullsatt vid de två tidigare konserterna vi haft på Porter-Pelle. Här köper du biljett. Läs också om bordsbokning på Porter-Pelles (något kaotiska) hemsida.

Torsdag 2023-02-09, Henån
På det fina Kulturhuset Kajutan spelar vi en lång konsert klockan 19.00. Vi återkommer när vi vet hur man köper biljetter.

Torsdag 2023-03-02, Göteborg
Dags för konsert på Redbergsteatern med speciellt Göteborgsjubileums-tema. Specialskrivet mellanprat med Göteborgsexperten Kristian Wedel varvat med Göteborgslåtar. Vi återkommer när vi vet hur man köper biljetter.

Lördag 2023-08-12, Tjörn
På utomhusscenen utanför Bräcke hembygdsmuseum klockan 17.00 blir det en konsert på 2*45 minuter. Bräcke hembygdsmuseum ligger på Bräckeliden 103 i Hjälteby. Det här kommer bli pastoralt värre! Vi återkommer när vi vet hur man köper biljetter.
OBS! Vill du ha inbjudningar till konserter? Anmäl dig för Vier Brillens nyhetsmejl. Skriv din e-postadress i rutan och tryck på skicka-knappen.

E-postadress

Övriga spelningar

Största delen av Vier Brillens spelningar sker bakom lyckta dörrar på företag, privata fester, mässor, föreningar och liknande och tyvärr får ni inte komma och lyssna då. Tycker ni att vi har för få offentliga framträdanden, så kan ni ju alltid samla ihop lite vänner och arbetskamrater och ringa till oss, så ordnar vi en specialanpassad visning.

På denna sida kan ni se var vi spelat förut.