Offentliga konserter

Måndag 2024-07-15, Göteborg
Visafton utanför Gräfsnäsgården i Slottsskogen klockan 18.30. Missa inte denna höjdare! Arrangör: Sommarunderhållningen. Gratis!

Lördag 2024-08-24, Gullholmen
Pastoral skärgårdsspelning på Restaurang Kabyssen på Gullholmen klockan 15.00. Restaurangen kommer möbleras för konsert; man sitter inte och äter samtidigt, alltså. Vi spelar två avdelningar om 45 minuter vardera. Anmälan gör man genom att mejla till info@restaurangkabyssen.se.

Fredag 2024-08-30, Göteborg
Vier Brillen framträder på Göteborgs Jazzfestival. Vi återkommer med information om lokal och tider.

Lördag 2024-10-19, Lilla Edet
Vier Brillen är en av artisterna på visfestival i Kulturhuset Eden. Vår idol Christina Kjellsson kommer också att spela och dessutom en artist som heter Elona Planman. Vi återkommer med mer information.

Tisdag 2024-11-05, Stenungsund
På Kulturhuset Fregatten klockan 18.30 ordnar Visans Vänner i Stenungsund konsert. Det blir lite allsång, men framför allt Vier Brillen. Vi återkommer när vi vet mer.

Lördag 2024-11-30, Göteborg
Äntligen på Porter-Pelle igen! Sista november känns lite avlägset, men tiden går fort. Vips är det regn och mörker igen och då behöver man en Porter och en Brillen-konsert!
OBS! Vill du ha inbjudningar till konserter? Anmäl dig för Vier Brillens nyhetsmejl. Skriv din e-postadress i rutan och tryck på skicka-knappen.

E-postadress

Övriga spelningar

Största delen av Vier Brillens spelningar sker bakom lyckta dörrar på företag, privata fester, mässor, föreningar och liknande och tyvärr får ni inte komma och lyssna då. Tycker ni att vi har för få offentliga framträdanden, så kan ni ju alltid samla ihop lite vänner och arbetskamrater och ringa till oss, så ordnar vi en specialanpassad visning.

På denna sida kan ni se var vi spelat förut.