Offentliga konserter

Söndag 2024-03-03, Mölnlycke
Stor konsert på Råda Rum klockan 18.00. Två avdelningar om 45 minuter vardera och fikamöjligheter i pausen. Biljetter köper man i Mölnlycke Bok & Pappershandel AB fram till den 2 mars eller på plats i Råda Rum den 3 mars, från 17.00. Lokalen är stor, så det finns ingen risk att man blir utan biljett. Swish eller kontant.

Onsdag 2024-03-20, Grästorp
Konsert i Grästorps fina kulturhus klockan 18.00. Fri entré, ingen anmälan behövs. Naturligtvis kommer vi här att spela den unika låten "Kulturhistoriskt värdefulla byggnader och miljöer i Grästorps kommun". Det händer inte så ofta, så kom!

Lördag 2024-06-08, Vänersborg
Vier Brillen spelar på visfestivalen Aqua Blå. Vilka tider det är och vilka andra artister som kommer, får vi återkomma med.

Lördag 2024-11-30, Göteborg
Äntligen på Porter-Pelle igen! Sista november känns lite avlägset, men tiden går fort. Vips är det regn och mörker igen och då behöver man en Porter och en Brillen-konsert!
OBS! Vill du ha inbjudningar till konserter? Anmäl dig för Vier Brillens nyhetsmejl. Skriv din e-postadress i rutan och tryck på skicka-knappen.

E-postadress

Övriga spelningar

Största delen av Vier Brillens spelningar sker bakom lyckta dörrar på företag, privata fester, mässor, föreningar och liknande och tyvärr får ni inte komma och lyssna då. Tycker ni att vi har för få offentliga framträdanden, så kan ni ju alltid samla ihop lite vänner och arbetskamrater och ringa till oss, så ordnar vi en specialanpassad visning.

På denna sida kan ni se var vi spelat förut.